Wie is Happy Changes

Ik ben Marieke van Os en al jarenlang werkzaam als fitness trainer en groepslesinstructeur. In de fitness krijg ik vaak uiteenlopende vragen. Dit varieert van hoe kan ik snel afvallen, kan ik dat doen door alleen te sporten of moet ik dat combineren met een gezonde eet- en levensstijl. Over sporten kan ik veel vragen direct beantwoorden. Over een gezonde eet- en levensstijl moest ik vaak het antwoord schuldig blijven. Daar sporten en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heeft mij doen besluiten om de opleiding van gewichtsconsulent te volgen. Om mensen nog beter te kunnen begeleiden naar een gezonde en bewuste levensstijl vormde de motivatie om de opleiding van lifestylecoach te volgen.

Afvallen tiel

Waarom Happy Changes

Ikzelf heb gemerkt dat kleine veranderingen in mijn levensstijl mij enorm hebben geholpen om beter in mijn vel te zitten en waar ik erg blij van word. Dit wil ik graag aan anderen overbrengen, daarom begeleid ik vol passie en liefde mensen op het gebied van voeding en beweging en coaching.


Motivatie 

De een kan zich beter motiveren dan de ander. Er bestaat een gat tussen de intentie om iets te doen, en het daadwerkelijk doen. 
Je bent wel gemotiveerd, maar hebt er eigenlijk geen vertrouwen in dat wat je je hebt voorgenomen, gaat lukken. Je hebt wel motivatie, maar geen plan. Je hebt een doel, maar geen beeld van de weg ernaar toe. Happy Changes kan je motiveren om jouw doel(en) te behalen 

Missie 

Bij “Happy Changes” kun je terecht als je wil werken aan een gezonde leefstijl. Dit moet vooral haalbaar zijn zodat je het op lange termijn kunt volhouden. Dit is de kracht van “Happy Changes”. Veranderen van levensstijl op een haalbare en uitvoerbare manier dit kan alleen maar als het advies dat gegeven wordt, op maat  wordt gemaakt en uitvoerbaar is (iedereen is verschillend). 
 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek