gewichtsconsulent tiel

Gewichtsconsulent

 

Geen dieet en daarom goed vol te houden 

Het doel is een blijvend, realistisch en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon te ontwikkelen. Happy Changes werkt niet volgens een 'dieet', maar kijkt hoe kleine aanpassingen grote veranderingen  voor de langere termijn teweeg kunnen brengen. Dit doet Happy Changes volgens de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst aan de huidige stand van de wetenschap.​ Maatwerk en persoonlijke aandacht

De werkwijze van Happy Changes is erop gericht om jou te leren bewuste keuzes te maken. Happy Changes werkt niet volgens een vast concept, maar levert altijd maatwerk. Dit vanuit de overweging dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen persoonlijke wensen en doelen wil realiseren. Daarom is het belangrijk om jouw doel helder, realistisch en concreet te maken wat bijdraagt aan een positief resultaat.

 


afvallen tiel

Lifestylecoach


Wat is lifestyle coaching 


Bij lifestyle coaching, ook wel levensstijl coaching genoemd, staat gedragsverandering centraal. Happy Changes gaat met jou aan de slag om een uitgebalanceerd leven te realiseren. Tijdens de begeleiding ligt de focus vooral op voeding en beweging, maar ook op andere gewoontes die daarop invloed kunnen hebben, zoals overmatig telefoongebruik of een verstoord slaapritme. Vier belangrijke kernwaarden van lifestyle coaching zijn voeding, beweging, slaap- en stressmanagement en ontspanning. 

Waarom lifestyle coaching

Lifestyle coaching is belangrijk wanneer je het moeilijk vindt om keuzes te maken, als je het overzicht over je leven een beetje kwijt bent geraakt of als je je eenzaam en leeg voelt. De aanleiding kan ook zijn als je jezelf te vaak vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen altijd beter doen. Lifestyle coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om je heen is het doel. 

 

personal training tiel

Personaltrainer


Personal training


Personal training heeft zich bewezen als één van de meest effectieve trainingsmethoden. De persoonlijke aandacht en de juiste kracht/cardio oefeningen zorgen voor het beste resultaat. Motivatie is één, maar belangrijker is dat met behulp van een personal trainer goede resultaten worden geboekt. Daar gaat de filosofie schuil dat zonder resultaat uiteindelijk ook de motivatie  verdwijnt.Redenen voor personal training

Niets is zo frustrerend als iets ondanks de juiste motivatie en alle ondernomen pogingen onvoldoende lukt. Misschien herken jij je in onderstaande redenen waarom je Happy Changes kan inschakelen.

  •  Je wil meer bewegen
  •  Je wil afvallen
  •  Je wil in vorm blijven
  •  Je wil fitter worden
  •  Je wil vooruitgang zien
  •  Je wil een gevarieerde training 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek